Bouwen

Van ruwbouw tot volledige afwerking bouwen wij woningen, villa’s tot appartementen. Je kan bij ons terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij denken altijd mee met de bouwheer en architect om een eindproduct af te leveren waar de klant zich in thuis voelt. Wij maken in alle vertrouwen eerlijke prijsopgaves. Onze top prioriteit is het afleveren van een kwalitatief zeer goede woning, het respecteren van afspraken en het behalen van de vooropgestelde opleveringstermijnen.

Als zoon van een aannemer zit het bouwen me in het bloed, dit wil zeggen dat er op technisch vlak geen geheimen meer voor mij zijn. Ik probeer ook hier en daar een vernieuwend idee aan te brengen zowel op budgettair als op technisch vlak. Hierdoor hebben we reeds verschillende architecten en bouwheren kunnen overtuigen om met ons samen te werken.

Rioleringswerken, metselen, beton storten, vloeren, kortom voor alles dat met bouwen te maken heeft bent u bij ons aan het juiste adres, zo een geweldige firma als ons, zo vind u er geen zes. Mond aan mond reclame is diegene die wij verkiezen, bij zo een reclame hebben wij niets te verliezen. Zit u met een baksteen in de maag, dan helpen wij u graag. Om van dit probleem verlost te geraken, zullen we er over waken, dat u bij ons goed geholpen wordt. En nu nog even in het kort!

Voor alle bouwwerken groot en klein moet u bij BE-Bouwonderneming zijn.